Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Πρώτη Μας Συνάντηση


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη αναγνωριστική συνάντηση των μελών της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ. Έδωσαν το παρόν τριάντα (30) μέλη τα οποία και θα αποτελέσουν τον πυρήνα της Λέσχης. Συζητήθηκαν θέματα οικονομικής και νομικής φύσης αλλά και θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις δραστηριότητες της Λέσχης. Πιο συγκεκριμένα:
Ø Η ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ έχει τη μορφή μιας Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, όπως ορίζεται  από το καταστατικό της.
Ø Οι πόροι της Λέσχης θα προέρχονται από την εγγραφή και την ετήσια συνδρομή των μελών της, οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 10 € και 20 € αντιστοίχως αλλά και από δωρεές ή χορηγίες.
Ø Το παρόν ιστολόγιο (http://photoleme.blogspot.com) αποτελεί την επίσημη φωνή της Λέσχης και έχει σκοπό να πληροφορεί τα μέλη  και το κοινό για τις συναντήσεις και τις δραστηριότητες της. Άμεσα θα φιλοξενήσει portfolios των μελών της.
Ø Προγραμματίστηκε η αγορά τεχνικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία της Λέσχης (projector και πανί προβολής) και προτάθηκε η δημιουργία μιας δανειστικής βιβλιοθήκης στο άμεσο μέλλον.
Ø Οι συναντήσεις θα γίνονται στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι.Π Μεσολογγίου  σε αίθουσα που παραχωρήθηκε από το Δήμο   με σκοπό να φιλοξενήσει τις δραστηριότητες της Λέσχης. Τα μέλη της δεσμεύονται για το σεβασμό και την προστασία του ιστορικού αυτού χώρου.
Ø Η επόμενη συνάντηση προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 7 μ.μ. κατά την οποία θα  συζητηθεί το πρόγραμμα και η θεματική των συναντήσεων της Λέσχης, θα επικυρωθεί το καταστατικό και θα καταβληθούν οι συνδρομές από τα μέλη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

22.05.2017 WILLY RONIS

Σήμερα Δευτέρα 22-05-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα μας παρουσιάσει η Νάντα Κυριαζή τον φωτογράφο Willy Ronis από τους σημαντικότερους Γάλλους φωτογράφους του 20ου αιώνα για τις εικόνες του που δείχνουν τη ζωή στο μεταπολεμικό Παρίσι και την Προβηγκία (Νότια Γαλλία) ! Σας Περιμένουμε όλους

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).       Σας περιμένουμε όλους σας!  

Καλό Πάσχα 2017

Σας ευχόμαστε από όλη την Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!! Με ευχές για Αγάπη, Ειρήνη & Ευτυχία ...και πολλές πολλές φωτογραφίες.